Twitter Joan Canadell

 

Haig de confessar que la primera vegada, ara ja fa uns quants anys, que em van parlar d’això del twitter jo n’era un escèptic. Em van convèncer de la importància d’aquest mitjà de comunicació digital i haig de reconèixer que vaig abraçar el microblogging amb la fe del nou convers. L’eina és d’una utilitat increïble, sobretot en l’àmbit polític i de la creació d’estats d’opinió. Si be és cert que hi ha vida més enllà de twitter, igualment ho és que twitter és tot un món i que la capacitat d’influència dels opinadors digitals està arribant a desplaçar la dels columnistes de paper. El meu nick a twitter és @jcanadellb, he fet més de 31.000 piulades des que vaig obrir el compte i estic a prop dels 10.000 seguidors.

Tot plegat ha fet que segons un informe de Media.cat de 2013 titulat “Qui són els que ens marquen l’opinió?” estigués entre els 500 opinadors més influents de Catalunya, concretament en la posició 493. D’això fa dos anys i us puc garantir que el meu compte ha crescut i molt.

 

Twitter Canadell

 

He anat descobrint els trucs d’aquesta xarxa social i he aconseguit que alguns hastags es convertissin, gràcies a la col·laboració de molta gent, en trending topic. Des de Petrolis Independents vam impulsar l’etiqueta #2milionsdevots i el juny de 2015 el diari digital elsingulardigital.cat es feia ressò que havia impulsat el hastag #AncOmniumAMIPartitsUnitat que va revolucionar twitter i que va servir per demanar una llista unitària de partits i entitats a les eleccions plebiscitàries del 27S.

 

If https://pro-essay-writer.com/ you’re not familiar with our a la carte service, start here.