JoanCanadell20

 

Petrolis Independents és una iniciativa empresarial que porto a terme conjuntament amb un altre independentista de pedra picada i tresorer del Cercle Català de Negocis, en Jordi Roset. Tots dos teníem molt clar quin model d’empresa volíem. Havia de ser una empresa compromesa amb el país. Nosaltres som partidaris que les empreses perdin la por, surtin de l’armari i expliquin sense complexos que són partidaris d’un Estat propi. Ja n’hi ha prou d’amagar el cap sota l’ala o nedar entre dues aigües per por a què algú s’enfadi i deixi de ser el teu client. Nosaltres podem constatar, i així ho fem, que parlar sense complexos, declarar-nos obertament independentistes, ens ha ajudat des del punt de vista de fer negoci. Ara bé, també tenim molt clar que no n’hi ha prou amb embolicar-se amb l’estelada; has d’oferir un bon producte i un bon servei. I això és el que fem a Petrolis Independents. Com tot el que faig -en aquest cas fem- aquesta activitat té una vessant social i de compromís amb Catalunya. Petrolis Independents és la primera empresa que des de la seva fundació paga tots els impostos a l’Agència Tributària Catalana. I a més a més animem tots els empresaris a què ho facin. Només amb una Hisenda pròpia forta el país se’n sortirà i els primers en col·laborar per fer-ho possible hem de ser els ciutadans i les empreses partidàries de la independència.

També hem fet nostre el lema: “Responsabilitat Social amb “C” de Catalunya”. Sabeu que les empreses cada dia més tenen cura de com els percep la societat i inverteixen quantitats gens mensypreables de diners en les polítiques de RSC (Responsabilitat Social Corporativa). Nosaltres hem pensat que, per les nostres característiques, cal ajudar totes aquelles iniciatives que treballen per aconseguir que Catalunya esdevingui un país lliure. Així ho vam fer amb la Via Catalana el 2014 oferint el preu més barat de carburant de totes les benzineres de Catalunya; acció que vam repetir per la Motorada per la Independència el juny de 2015. Hem col·laborat amb Gent de la Terra en el projecte del diari digital del procés www.lliureimillor.cat  i amb altres iniciatives de menor abast públic però de la mateixa importància pel bon funcionament del país.

 

 

Petrolis Independents i Joan Canadell

 

Aquesta no és, però, només la nostra lluita. En l’àmbit de la distribució de carburant, Petrolis Independents, una benzinera de baix cost, lluita per denunciar la injustícia social, econòmica i empresarial que suposa l’existència d’un lobby  que intenta amb totes les seves forces mantenir una situació d’oligopoli que els permet mantenir els seus beneficis. Repsol, BP, Campsa i companyia imposen els preus i, en la recerca del màxim benefici, no permeten els consumidors beneficiar-se de la baixada dels preus del petroli. Això és injust i immoral. I el pitjor de tot és que ho fan amb connivència amb els sindicats més forts del sector. Nosaltres hem arribat per revolucionar-ho tot; perquè la justícia social també ha d’arribar al món de les petrolieres, perquè les pimes i els autònoms tenen dret a guanyar-se la vida i a no morir escanyats.

Thus we will not have a https://pro-academic-writers.com/ clear picture of responses for another week or so.