Entrevista a TV Girona, el passat més d’octubre, arran de la publicació de”Potencial d’Estat”

Presentació del llibre Potencial d’Estat” al Col·legi d’Economistes de Catalunya, amb el conseller d’Economia Andreu Mas-Colell, el degà del Col·legi d’Economistes, Joan B. Casas, i  l’editor de Nautilus, Andreu Mas.

Les raons que m’han portat a escriure el llibre “Potencial d’Estat”

Entrevista amb Josep Cuní al seu programa 8 al Dia de 8TV, feta el 19 de març de 2013. Vaig defensar la necessitat que Catalunya tingui un model econòmic diferent de l’espanyol.

Entrevista a Espluges TV, per parlar de la viabilitat i el futur d’una Catalunya independent. Part 1

Des del Cercle Català de Negocis vam desmentir, en aquest vídeo, les principals mentides que fan servir aquells polítics i mitjans i instruments de l’Estat espanyol que volen fer-nos creure que la secessió és una mala solució per a Catalunya.

Vídeocomunicat del CCN, del setembre del 2012, que defensa el dret de Catalunya a esdevenir un Estat. A més, desmunta totes les declaracions contràries a la independència fetes des de les patronals CEOE, Foment del Treball i la Cambra de Comerç de BCN.

El CCN respon. Video secció on el Cercle Català de Negocis contesta les preguntes que els catalans ens fem sobre la independència de Catalunya. Aquí ens preguntaven, l’agost del 2012, quan serem independents i si la independència no és una utopia.

El CCN respon. Vídeo secció on el Cercle Català de Negocis contesta les preguntes que els catalans ens fem sobre la independència de Catalunya. Aquí responíem als dubtes sobre si Catalunya serà un Estat econòmicament viable. Vídeo publicat l’agost del 2012.

Entrevista al Garrotxí.cat, del 12 de febrer del 2013.

“Podem ser els Països Baixos de la Mediterrània”. Presentació del llibre ‘Catalunya: estat propi, estat ric’ a l’Espai Vilaweb, el juny de l’any 2012.

Acte d’homenatge a Ramon Carner per  la  feina feta al capdavant del Cercle Català de Negocis. Setembre de 2013.

Debat al programa de TV Girona “Cau la Nit”, del dijous 1 de desembre de 2011, al voltant del dèficit fiscal i de la gestió dels nostres impostos.

joan-canadell-620x300

Entrevista a RÀDIO VILABLAREIX. Escolteu-la aquí

130502-joan-canadell-leconomic

CUGAT.CAT. “Sense un Estat al darrere el model econòmic català no sobreviurà”. Entrevista del 2 de maig de 2013.

Entrevista al programa l’Illa de Robinson d’El Punt Avui TV, parlant del seu llibre “Potencial d’Estat”. Un assaig sobre l’enorme potencial de l’economia catalana, demostrada al llarg de la història, i fins on podria arribar si el país obté les eines d’un Estat.

Mireu l’entrevista aquí

“La Califòrnia europea”. Reportatge a El Punt Avui arran de la publicació del llibre “Potencial d’Estat”. Llegiu-lo aquí

Entrevista a El Singular TV el 30 d’octubre de 2013, on des del CCN vam denunciar  que “Espanya ha robat 270.000 milions d’euros a Catalunya des del 1986”.

Entrevista a Esplugues TV. Viabilitat i futur d’una Catalunya independent, segona part.

La por a perdre la pensió s’utilitza habitualment per generar incertesa. Amb aquest vídeo desmuntem una altra de les grans mentides de l’Estat espanyol. Les pensions estarien garantides en un Estat català i fins i tot podrien ser més altes.

Vídeo del Cercle Català de Negocis del mes d’agost del 2012, on contestàvem a les preguntes que els catalans ens fem sobre la independència de Catalunya. Aquí els responem com pot contribuir la societat civil en aquest camí per aconseguir l’Estat propi.

El CCN respon. Video secció on el Cercle Català de Negocis contesta les preguntes que els catalans ens fem sobre la independència de Catalunya. Aquí ens preguntaven, l’agost del 2012,  si Catalunya serà un Estat.

Presentació de l’estudi del CCN titulat “Cotitzades catalanes: fem negoci, fent país”, el 13 de desembre de 2011. Hi vaig participar junt amb en Ramon Carner, aleshores president de l’entitat.

TRIBUNA.CAT: “El 9-N va suposar la fi de la tercera via, el 24-M ha estat la mort de l’unionisme”. Entrevista publicada el 5 de juny del 2015. Llegiu-la aquí

thumb_474__4

VILAWEB. Cal una llista unitària de país? Tretze respostes des de la societat civil, entre elles la meva. Publicat el 17 d’octubre de 2014. Mireu la notícia aquí.

DIRECTE.CAT. “Quan Catalunya marxi, Espanya es dissoldrà”. Entrevista publicada el 23 de gener del 2014. Llegiu-la aquí

DIARI DE SABADELL. «Catalunya serà un dels països més rics d’Europa». Entrevista publicada el 9 de maig de 2014

VILAWEB. “L’1% d’empreses que representa Foment no és la voluntat del país”. Entrevista publicada el 5 de febrer del 2013. La podeu llegir sencera aquí.

INFOMAKIS.  Entrevista publicada l’11 de desembre de 2014. La podeu llegir en aquest enllaç.

Missatge adherint-me a la campanya en favor de l’exercici del Dret Universal d’Autodeterminació. Octubre de 2013.

canadell_i_arauzo_centre_de_lectura_004.jpg.pagespeed.ce.B9woF8fXn2

REUSDIGITAL.CAT. “El model econòmic espanyol és decadent i alimenta l’oligarquia”. Entrevista publicada el 20 de setembre de 2013. Llegiu-la aquí


What were the economic and social https://justdomyhomework.com/ consequences of the emerging mass-consumption economy in what ways were the 1920s a reaction against the progressive era.